Saturday, October 6, 2012

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά..



Οσο και να θέλω να γράψω κάτι καλό, κάτι έξυπνο, κάτι μοναδικό, προσπαθώ, προσπαθώ αλλά πάπαλα. ´Ερχεται από τη γωνία η κουφάλα η "Πραγματικότητα" και με ξεφτιλίζει δείχνοντας μου πόσο λίγος είμαι μπροστά της.

Στο θέμα: πριν κανά δυο μέρες κοίταζα στο Φάτσα-τεφτέρ στο timeline μιας κυβερνοφιλενάδας ένα post μιας πραγματικής είδησης από τα Τρίκαλα την παραθέτω ατόφια.

trikala city ανταπόκριση: ένας άνθρωπος πήγε να πηδήξει την μάντρα του ψυχιατρείου προχτές το βράδυ να ξαναμπεί μέσα γιατί δεν αντέχει αυτά που γίνονται γύρω του. 
Φυσικά φώναξαν την αστυνομία και τον διώξαν..δεν είχε και λεφτά να πληρώσει. Κυρίως το τελευταίο. 
Παρεμπιπτόντως τα τρίκαλα έχουν από μία ψυχιατρική κλινική σε κάθε έξοδο της πόλης. Κλασική ψυχιατρική. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, ε? να 



μην το αναλύσω.
Και οι ιδιοκτήτες τους είναι απ'τους φτωχότερους ανθρώπους της πόλης, όπως πολύ καλά μπορείτε να υποθέσετε. Και ο ένας ήταν και βουλευτής ..της πάλαι ποτέ μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Τώρα βάζει ο γιός του στη θέση του. Είναι κληρονομικό αυτό το δικαίωμα.
Της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Πάει από πατέρα σε γιό. Να μη χαθεί η φύτρα.






Τώρα καταλαβαίνω που κολλάει το όνομα από τα Τρίκαλα ( Τρία καλά), δυο  τρελάδικα στις εξόδους της πόλης και ένα μεταξύ τους!

No comments:

Post a Comment