Thursday, October 4, 2012

Μάθε επιτέλους την ομοιότητα!



                                                    Δολοφόνοι!



                                                           Μπάτσοι!  



                                                                  

                                                                       Γουρούνια!



 (Βλέπεις άν το χονέψεις καλά το νόημα, δεν υπάρχει καμιά διαφορά σε σημείο να τα μπερδέυεις αβίαστα όπως εγώ)





Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι! Για χρόνια στο κίνημα τα αναρχοφρικιά και οι μπάχαλοι το φωνάζουν δυνατά σε κάθε πορεία και κινητοποίηση και στατιστικά είναι ενά από τα πλέον δημοφιλή συνθήματα για γκραφίτι στους τοίχους πόλεων και χωριών σε όλη την επικράτεια. 

Θα το δείτε σε τοίχους σχολείων, σχολών, πανεπιστημίων, αποχωρητηρίων, παλιών εγκαταλειμένων κτιρίων, σε κράσπεδα και γέφυρες στην Εθνική οδό κτλπ κτλπ

Παρόλο αυτό το χρόνο και την ενέργεια που έχει ξοδευτεί όλα αυτά τα χρόνια να φωναχτεί και να γραφτεί το έν λόγω σύνθημα με σκοπό την κατανόηση του θέματος, ο Ρωμιός είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Για αυτό το λόγο αποφάσισα σήμερα να ανεβάσω αυτές τις φωτό για να δει και ίσως επιτέλους να καταλάβει όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς ότι δεν υφίσταται καμία απολύτως διαφορά μεταξύ τους.

Να μην ξεχάσω! 

Κατά διαστήματα ακούγεται από πολύ κόσμο ότι ανάμεσα στα χοιρινά υπάρχουν και "καλοί" άνθρωποι - φτου κακά- σαν όλους εμάς τους υπόλοιπους!

Θερμή παράκληση στους φίλους συναγωνιστές-συναγωνίστριες, μην ακούτε τις Κασάνδρες σύντροφοι, το χοιρινό είναι "καλό" μόνο για σουβλάκι!

No comments:

Post a Comment