Wednesday, October 3, 2012

Αρχαία ιστορία για αγρίους





Πριν μερικές χιλιάδες χρόνια στα πανέμορφα καταγάλανα νερά της Νότιας άσπρης θάλασσας ζούσαν το " μύθο" τους δυο γκρουπ ανθρώπων που από τα σημάδια που άφησαν πίσω τους πρέπει να την περνούσανε ζωή και κότα.
Οι Πελασγοί στις Κυκλάδες και οι Μίνοες στην Κρήτη. Που και που συναντιόντουσταν για νταραβέρια κάθε είδους συν σεξ, το τελευταίο σε αρκετά μεγάλες ποσότητες! Αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε όλα τα καλά κρατούν λίγο και όταν τα πράγματα πάρουν τον κατήφορο η μιζέρια κρατάει απελπιστικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι έγινε λοιπόν και τον "ήπιαν" τα φρικια οι Πελασγομίνοες;
Δυό τινά: Μια τεράστια υφαιστιακή έκρηξη και οι κουφάλες οι Αχαιοί! 

  Τω καιρό εκείνο λίγους αιώνες πριν την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης άρχισαν να κατέβαινουν στην ενδοχώρα τέσσερις φυλές ΤΒΠ* οι Αχαιοί οι Δωρειοίς οι Αιολείς και οι ´Ιωνες.
 Οι πρώτοι την είχαν αραξεί στην κάτω μεριά από το "αυλάκι" και τον έπαιζαν ολημερής και οληνυχτής και μιζέριαζαν και βλαστημούσαν που κατέβηκαν κάτω εδώ στην "άσπρη θάλασσα" κάπως καθυστερημένα και τα καλύτερα "αυθαίρετα οικόπεδα", Κρήτη, Μύκονο, Αμοργό, Σαντορίνη, κτλπ τα είχαν καβατζόση οι Πελασγομίνοες. 
 Όταν λοιπόν το τσουνάμι γάμησε τα πάντα στο πέρασμα του στο κάτω μέρος της άσπρης θάλασσας αυτοί βρέθηκαν με καβάτζα πλοία λίγο όξω από τη "Μιναρία". Αφού έκαναν καμία δεκαριά δοξολογίες μετά θυσιών στους Θεούς να τους ευχαριστήσουν για την κακατυχία των γείτονων τους, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για το πλιάτσικο της χιλιετίας. Έσφαζαν για μερόνυχτα τους Μίνοες - αυτούς που γλίτωσαν το τσουνάμι - τους πήδηξαν και τις γυναίκες...just in case και έσβησαν δια παντώς απο το χάρτη την dolce vita τους. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτοί ήταν οι βορειο-κατωαυλακιώτες φαντάστηται τι σκατά ήταν οι νοτιο-κατωαυλακιώτες που ήταν Δωρειοίς, αλλά αυτοί ήταν ακόμη καθ' οδόν...



*Τεκνά Βορείων Προαστείων

No comments:

Post a Comment