Wednesday, October 17, 2012

Φυσάει Δικτατορία...να ντύνεσαι καλά!

    Επληροφορήθην ότι ομάς αναρχικών ενεκλείσθη εις το Πολυτεχνείον με σκοπό τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων όσον αφορά την τάξιν ασφάλειαν και ήπιον κλίμα των πολιτών.  

  Το ξέρω ότι πολλοί σύντροφοι θα διαφωνήσουν με το λούμπεν αριστερίζων πόπολο που κραυγάζει ότι η φάση στο ένδοξο Γιουνανισταν, από Μπουρζουά ολιγαρχία αρχίζει να βρωμάει κάτι σαν Μπουρζουά "χούντα"!
  Οι δικτατορίες είναι λογιόν λογιόν, στρατιωτικά πραξικοπήματα (χούντες)  αλά Πινοσέτ, κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα αλά Μεταξάς, θεοκρατικά πραξικοπήματα αλά Ιράν και άλλα πολλά.      Αν περιμένεις να δεις απαγόρευση κυκλοφορίας, τανκς και αντιφρονούντες να γεμίζουν τα νησιά - "για να μην αναγκαστούν να τα πουλησουν"- τότε όπως λένε και αγγλιστή  "is too little too late"!!
 Σε πολλούς από εσάς εκεί κάτω μπορεί να μη μοιάζει με τέτοιο φρούτο, αλλά  τουλάχιστον σε εμάς που ζούμε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά και παρακολουθούμε το situation στο Ρεπούμπλικα Γκρετσια μέσο των ξένων ΜΜΕ, τα πράγματα αρχίζουν να κάνουν τους Ταλιμπάν να μοιάζουν με νηπιαγωγείο μπροστά στους δικούς μας "ουγκ"!!
  Φασίστες να την πέφτουν στούς μετανάστες ανενόχλητοι! Φασίστες και χριστιανούς να την πέφτουν στους καλλιτέχνες! Οι μπάτσοι να κάνουν την "πάπια" και να βάζουν πλάτες στους φασίστες, αλά ελληνική χωροφυλακή style! Βασανιστήρια αλλοδαπών και συντρόφων. Προσαγωγές κόσμου με το έτσι θέλω. Δικαστές που κάνουν την παλαβή! Η ΕΡΤ να γυρίζει πίσω στις καλές μέρες της ΥΕΝΕΔ  και να μοστράρει μπαγιάτικη και επικίνδυνη ηθική κατυχητικού που μυρίζει μέρες 70! Τα τοπικά mainstream ΜΜΕ να ανακοινώνουν τα συμβάντα λες και ζουν κάπου αλλού. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι λάθος, αλλά όταν βγαίνεις έξω να ντύνεσαι καλά..θα στο πω εμπιστευτικά...μη βγάλεις βρώμα...αυτός ο χειμώνας είναι ένας ακόμα χειμώνας της δυσαρέσκειας μας... και φαίνεται ότι αυτός ο χειμώνας  θα κρατήσει περισοτερό απο τους άλλους...για αυτό να ντύνεσαι καλά...

2 comments:

  1. να σε πω..επειδή κι εμείς από κοντά τη βλέπουμε τη δουλειά, δεν κανονίζεις τίποτα, καμμιά δουλίτσα, να πάρουμε των ομματιών μας για την ξενητιά οι καταραμένοι?

    ReplyDelete