Saturday, December 1, 2012

Μάθε παιδί μου...γάματα!





Ποιός έχασε τον πολιτισμό να τον βρεί η πλειοψηφία των κατοίκων στο ένδοξο Γιουνανιστάν.
Κατά διαστήματα κάποιες φωνές εν τη ερήμο κραυγάζουν απεγνωσμένες για το επίπεδο μόρφωσης του Ρωμιού, αλλά στου κουφού την πόρτα...
Πως ο άλλος να καταλάβει τον κόσμο γύρω του όταν η μόνη πηγή γνώσης είναι το "κουτί", διασκεδάζει με ντισκοτσιφτετέλια, ποδόσφαιρο συν παρελκόμενα και περιμένει από κάποιον άλλο να βγάλει το φίδι απο την τρύπα;
Αν περιμένουμε από το κράτος να μας ξεστραβώσει, τότε ζητώ που καήκαμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να αρχίσουμε να το κάνουμε από μόνοι μας. Ναι μεν θα πάρει χρόνο...πολύ χρόνο, αλλά είναι και μόνη μας ελπίδα.
Η "μπουρζουαζία" δεν σε θέλει να μπορείς να σκέφτεσαι από μόνος σου. Αυτό που θέλουν είναι: για μερικούς από εμάς, να έχουμε μια σούπερ-εξειδίκευση του κερατά, για να τους κάνουμε τις δουλειές και τα θελήματα. Από τους υπόλοιπους δε ή να αδιαφορούν μη καταλαβαίνοντας ή στη χειρότερη περίπτωση να τρέχουν να μας δείρουν και να μας σκοτώσουν γιατί τολμούμε και ανοίγουμε το στόμα μας να διαφωνούμε και να προτείνουμε κάτι άλλο.
Πολλοί από αυτούς δε, λανσάρουν μόδα μαύρο Τ-shirt με αρχαιοελληνική επιγραφή!
Αναρωτιούνται πολλοί από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί οι λούμπεν νεοφασίστες και οι άλλοι Ελληναράδες! Λοιπόν...Έκπληξη!! Για την πιθανότητα να μην το γνωρίζατε, πάντα εδώ ήταν!

No comments:

Post a Comment