Άν και έχω να πάω τουλάχιστον 30 χρόνια στη χώρα του καλού ελαιολάδουτου μπάφου των τσαπέλων αλλά και τη γενέτειρα του ορισμού "μαλακοπίτουρ", βλέποντας τις φωτογραφίες των φλεγόμενων αστυνομικών οργάνων, διακρίνω υψηλό επαγγελματισμό αλλά και κάποια σχετική εμπειρία στο ψήσιμο των έν λόγω ζωντανών που μόνο ένας πραγματικός Καλαματιανος κατέχει.
Άν παρατηρήσετε ποιό προσεκτικά τη φωτογραφία θα καταλάβετε καλύτερα τι θέλω να πω! Σαν
την πατροπαράδοτη τοπική κουζίνα: Γουρνοπούλα στο κάρβουνο..γιαμ γιαμ
τι λές καλέ;! και πάνω απ'τ'αυλάκι τη φτιάχνουμε τη γουρνουπούλα στο κάρβουνο..
ReplyDelete