Sunday, September 30, 2012

Πίπα - Κώλο...σημειώσατε 2




  Η χρήση του στόματος του "Μάκη από το Λιμάνι" αποτελεί τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως του έν λόγω  σωματικού οργάνου. Θα μπορούσε κάλιστα να διαδώσει τις έν λόγω "παπαριές" χρησιμοποιώντας  εναλακτικός  τον πρωκτό του, πέρδοντας. Θα αποκομιζέ το ίδιο αποτέλεσμα ακριβώς χωρίς καν' να μπει στο κόπο να χρησημοποιήσει το "ακατοίκητο".

 Εδώ θα ήθελα να παραπεμψώ τον έν λόγω κύριο στο λαϊκό άσμα: "Είμαι άθεος και το κέφι μου θα κάνω και θα γλειψώ και ένα πέος παραπάνω". 

  Έφαγα ενά βραδύ ολοκληρό,ξέσκισα όλο το Μάρξ και τον Μπακουνίν συν τα SOS  και δεν βρήκα λέξη για τις πίπες, το πισωκολλητό, το πλακομούνι, το εξήντα εννέα κτλπ και έτσι αναγκάστηκα να το αντιμετωπίσω εμπειρικά το ζήτημα. 

 Και κάτι ακόμα σύντροφοι/σες, για να μην ξεχνιόμαστε, στο προταγμά του υπαρκτού καπιταλισμού που ενσαρκώνεται στη ρήση  "Αν πετύχει η μαλακία τυφλά να 'χει το γαμίση"  αντιπροτάσουμε το κλασικό επαναστατικό  "Τον αυνανισμό πολλοί εμίσησαν την συνουσίαν ουδείς", καθώς όπως πάσα ένας γνωρίζει ο αυνανισμός αποτελεί ατομικό σπορ σε αντιπαράθεση με τη συνουσίαν που χρειάζεται τουλάχιστον δυο ή και περισότερους δια να λάβει χώρα, μετατρέποντας την σε de facto ύψιστο εργαλείο οικοδόμησης γέφυρων κοινωνικοποίησης!

No comments:

Post a Comment