Monday, March 3, 2014

Ταμπού-ρώσου αγόρι μου...θα κρυώσεις


 Μερικές φορές αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οι γιουνανοαριστεροί και όχι μόνο, όταν έβρεχε μυαλό...αυτοί πρέπει να ήταν κρυμμένοι βαθιά κάτω από τη γή μέσα σε υπόγεια πυρηνικά καταφύγια, ντυμένοι ολόσωμα βαθυκόκκινα ανοράκ (made in china) και κρατώντας πάνω από το κεφάλι τους υπερμεγέθης ομπρέλες του γκόλφ να φωνάζουν ρυθμικά με παλμό "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη"...
 
 Ρε συ σύντροφα, σε παρακαλώ ειλικρινά κάνε μια προσπάθεια γυρνά αυτήν την γαμημένη τη μανιβέλα μπας και πάρει μπρός το έρμο το ακατοίκητο.
 Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ήταν κατοικημένο κάποια στιγμή, το εν λόγω ρετιρέ, από τον Κύριο Πράσινο Μυαλοφάγο (όχι... δεν ειναι ο Ε. Βεζιζέλος) αλλά αυτός πρέπει να έχει τινάξει τα πέταλα από ασιτία long time ago.
 Στο ψητό μην πάθουμε και εμείς καμία ζημιά:


 Δεν έχεις βαρεθεί το δούλεμα με τον "υπαρκτό αμερικανικό ιμπεριαλισμό" και τον πανταχού παρών και για όλα τα κακά μοναδικό υπεύθυνο καπιταλισμό;
 Αυτές οι παλιές σου κολεγιές με όλες αυτές τις χαμούρες του στυλ Άσααντ, Καντάφι, Κιμ ιλ’s, Αραφάτ, Κάστρο και ποιό πρόσφατα Αχμαντινετζάντ και μακαριστού Τσάβες δεν προχωράνε το μυαλό σου my dear σύντροφα.
 Τώρα θα μου πεις και με το δίκιο σου μάλιστα, ποιος είναι απέναντι από αυτούς;
   Πολλοί και διάφοροι...κάποιοι από αυτούς το ίδιο σκατένιοι με τους προαναφερθείς αν όχι χειρότεροι, αυτό όμως δεν σημαίνει ντε και καλά ότι πρέπει να ταμπουρωθείς σε κάποιο συγκεκριμένο χαράκωμα/στρατόπεδο (κόμμα/οργάνωση/ιδεολογία/άποψη κτλπ) για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις how the cookie crumbles!
Πχ Πολλοί από τους Ουκρανούς στο Euromaidan είναι φασιστόσκυλα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πούτιν και οι Ρώσοι και λοιποί υποστηρικτές του είναι αγνοί παρθένοι αμόλυντοι δημοκράτες που υπερασπίζονται και προχωρούν μπροστά την προοδευτική σκέψη,  τα ανθρώπινα δικαιώματα κτλπ κτλπ
 Πανομοιότυπο είναι και το στόρυ στην κατακαιμένη τη Συρία, το γεγονός ότι στη Συριακή αντίσταση μπορεί να βρει κανείς πολλούς φασιστο-Ισλαμιστές δεν βγάζει λάδι τον Άσααντ (και τους συμμάχους του),  για την τεράστια καταστροφή που έχει προκαλέσει με τους χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και όλο το προσφυγομάνι.

No comments:

Post a Comment