Tuesday, February 26, 2013

Επιστήμονες βρίσκουν λύση για έξοδο από την οικονομική κρίση!












 Γιουνανοί επιστήμονες μετά από χρόνια ερευνών,  βρήκαν επιτέλους...κάλιο αργά παρά ποτέ.. λύση στο ενεργειακό πρόβλημα του Γιουνανιστάν.

 Μετά από μελέτες και κόντρα μελέτες η λύση στο ενεργειακό κατέστει ορατή και για να γίνουμε ποιό σαφής "απτή"! Άν και η εφαρμογή ήταν για δεκάδες χρόνια "μπροστά" στα μάτια τους, λόγω της θολούρας που δημιουργούσε η διαδικασία έκανε σχεδόν αδύνατη την εφεύρεση της εν λόγου πατέντας.

 Τέρμα η εξάρτηση στο πετρέλαιο, φυσικό αέριο και το λιγνίτη, ακόμη τέρμα η εξάρτηση στις  ανεμογεννήτριες και τους ηλιακούς συσσωρευτές, που τόση "τριβή" έχουν προκαλέσει μεταξύ των συντρόφων οικολόγων και του εγχώριου και πολυεθνικού κεφαλαίου.

 Και ιδού φίλες και φίλοι σύντροφοι/ισες η λύση, η καινούργια μορφή ενέργειας θα δημιουργηθεί μέσω του αυνανισμού!! Καλά διαβάζετε σύντροφοι/ισες, δεν έχετε πάθει μαλάκινση εγκεφάλου, ακόμη, αλλά από την άλλη την απλή έχετε εμπειρία ετών.

Για χρόνια ολόκληρα ήταν γνωστές οι επιδόσεις των κατοίκων του Γιουνανιστάν σε όλη την υφήλιο σε σημείο που να κυκλοφορεί εδώ και παρά πολύ καιρό το παράλληλο όνομα/ παρατσούκλι  "Αυνανιστάν", όταν συνάνθρωποι μας εδώ στο εξωτερικό  αναφέρονταν στη συγκεκριμένη χώρα.

Επι σειρά ετών, στην προ-βιομηχανική εποχή, οι επιστήμονες προσπαθούσαν να μετατρέψουν τον αυνανισμό σε εργόχειρον ώστε με αυτόν τον τροπό να "κτίσουν" την προίκα των απανταχού απόρων κορασίδων με άκρως απελπιστικά και ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Τέρμα σε όλα αυτά η λύση είναι εδώ:

 Για την διαδικασία "ακάθαρτης" αλλά πολύ φτηνής και ευχάριστης συγκομιδής της εν λόγω ενέργειας χρειάζονται τα παρακάτω:  α) Ένα αιδοίο/πέος, ανεξάρτητου μεγέθους. β) Ένα καλώδιο από αυτά που φορτίζουν την μπαταρία του αυτοκίνητου σας, άν ακόμη έχετε αυτοκίνητο. γ) Μια άδεια, *ΠΡΟΣΟΧΗ* επαλαναμβάνω, άδεια μπαταρία 12V.

 Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας, αν τυχόν όμως δεν διαθέτετε τέτοια, περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον ακόλουθο ιστότοπο εδώ



The power is in your hands - Άντε και καλό βόλι...



No comments:

Post a Comment